Badrumsrenovering Nacka

Behöver du ett nytt badrum?

Skönhet börjar i badrummet, och om du inte har ett badrum som är välanpassat för dina skönhetsbehov, då blir det svårt att plocka fram ditt bästa jag. Med en badrumsrenovering kan du få det badrum du vill ha. Det är dock viktigt att tänka igenom processen noga innan du sätter igång. 

Vad behöver du i ditt badrum, som du inte har idag? Är det mer förvaring, bättre belysning, en ångduschkabin eller en tvättpelare som står högst på önskelistan? Eller kanske flera av dessa? Kanske kan du inte få plats med alla dessa, utan du måste prioritera. Eller så kanske det går att få plats med allt, med hjälp av smart lösningar och förminskning av den inredning som redan finns. Det går att göra mycket, även på liten yta. Därför bör du välja att ta hjälp av en badrumsfirma som kan hjälpa dig även med planeringen av ditt nya badrum. För att läsa mer om badrumsrenovering, klicka här

Ett badrum är en komplicerad konstruktion, och det är bra att som beställare ha lite koll på processen, även när man väljer totalentreprenad.

Badrumsrenovering i lägenhet

Vår salong är inhyst i ett hus med bostadsrätter, det har vi berört tidigare. Den som bor i bostadsrätt har i de flesta fall möjlighet att renovera sitt badrum som hen vill. Det är dock viktigt att kontrollera med sin förening vad man får och inte får göra, och att ta reda på om ett stambyte är nära förestående. 

Om du däremot bor i hyresrätt får du inte renovera ditt badrum. Det finns naturligtvis mycket du kan göra ändå för att förändra det till det bättre, men du får inte bryta tätskiktet. För de flesta som bor i hyresrätt är detta självklart, men det är faktiskt inte alla som är medvetna om det. Ett exempel är en man i Värmland, som Hem & Hyra skriver om. Mannen försökte renovera skador i badrummet själv, vilket ledde till att vatten rann ned i köket hos den hyresgäst som bor under.