Hemstädning i Stockholm

Behöver du hemstädning och bor i Stockholm?

Den som arbetar heltid märker att det bitvis kan vara svårt att hinna med annat än bara arbete och det som familjen kräver.
Det är så många saker som man ska hinna med.
Man vill ju inte se ut som en urlakad gurka bara för att man har familj och barn. Det finns ju de föräldrar som aldrig hinner se sig i spegeln på väg ut. En del föräldrar blir så upptagna med sina barn att de knappt hinner fixa hår eller kläder. Den första tiden med spädbarn, kan man ju förstå att det inte finns tid för annat än att anpassa sig till en liten bebis som skriker, äter och sover och som sedan går på repeat.

Hemstädning av en städfirma

Men i takt med att barnen blir större och går på dagis och klarar av alltmer på egen hand, kan vi som är vuxna börja tänka på utseendet och figuren igen. Gå på gymmet gör susen för de allra flesta. Där får man tillbaka sin figur.
Gå på shoppingrunda brukar också hjälpa, att se vad som är nytt och modernt, få inspiration till vad man ska klä sig i.
Jag har mer och mer börjat fundera på att skaffa hemstädning. Inte för att jag är särskilt rik men för att jag helt enkelt inte hinner städa och man har inte lust att barnen ska få en massa sjukdomar bara för att jag inte hinner städa där hemma. Och ärligt talat är det så mycket mysigare hemma när det är rent och fint. Det är inte kul att vandra över drivor av leksaker när man ska gå från vardagsrummet till köket. Någon som har trampat på lego någon gång? Det är vassare än glas, kan jag säga. Nä, leksakerna måste man hinna städa bort. Men dammet som kommer efter flera dagar då…?

Hur hinner folk städa?

Men hur hinner folk med det där som städning, det är lite svårare att förstå. För de flesta som arbetar heltid, ska hinna hämta barn på dagis, göra mat (från grunden som det ju hamras om överallt) natta barn och sedan…är man helt slut efter en lång och tung arbetsdag. Nästa morgon är det samma sak tills helgen har infallit. Och då ska man antingen; köpa present till barnens olika kalas som de är bjudna på, gå på museum eller ut med barnen – för de ska ju ha en meningsfull fritid, träffa andra barnfamiljer eller något annat som man bara “måste” göra.
Så hur hinner folk städa?