Sminkning för att gå ut eller ha fest hemma och hyra bord och stolar.

Göra sig snygg till fest!

Ska du gå på fest, eller bara ut på någon restaurang, pub eller någon hemmafest? Vilket som, man vill ju ändå se bra ut, eller hur? Det spelar ju ingen roll om man är singel, gift eller sambo, man vill se bra ut oavsett vilket. Så hur gör du för att se så bra ut som möjligt? Det som är riktigt noggranna, tar sig tid för att göra sig i ordning. De kanske räknar ner, och väljer en tidpunkt innan de ska ses ett visst klockslag, så att de börjar göra sig i ordning i god tid innan de ska träffa någon.

Använda foundation

De flesta startar sin sminkning med att lägga på en foundation. Antingen har man en foundation som är både en underlagskräm och ett puder, så man slipper att först lägga på en underlagskräm och dessutom lägga på ett puder. Andra använder sig enbart av en underlagskräm, men det kan lätt ge ett intryck av att du är väldigt blank i huden. Med puder slipper du det blanka intrycket. Det går ju även att enbart använda puder, men då kan huden lätt bli torr. Så vill man inte lägga ner så mycket tid på foundation, kan du använda en som har både en underlagskräm och har puder i sig.

Sminka ögonen

De allra flesta som sminkar sig vill sminka ögonen. Att bära lägga på en foundation brukar inte alltid hjälpa, men det där har ju med tycke och smak att göra. Har man redan väldigt vackra ögon behövs sällan någon ögonsminkning. Men de flesta brukar i alla falla vilja ha mascara på ögonfransarna, och kanske lite ögonskugga i samma färg som ögonen på ögonlocken. Sedan finns de det som tar ögonsminkningen till helt nya höjder och som både lägger på ögonskugga, eyeliner och mascara, och det blir oftast otroligt snyggt och festligt.

Sätta färg på läpparna

De flesta brukar avsluta sin sminkning med att lägga på en fin färg på läpparna. Kanske man vill använda sig av en läppenna som på ett snyggt sätt ramar in läpparna. Sedan lägger man på ett snyggt läppstift, torka av och lägg sedan på en läppglans. Sedan borde du vara redo för en utgång, förutsatt att du har klätt dig färdigt innan du går ut. Bjuda hem till fest? Den som inte vill gå ut kanske vill bjuda hem sina vänner och bekanta? Då kan du både hyra bord och stolar, om du inte har tillräckligt många sådana och anlita en cateringfirma så att du kan vara med och njuta av festen lika mycket du med!