ekobrott

Hua att vara med om brott!

Ekobrott låter som ett brott som sker ute i naturen – ett avbrott på ekot, men så är det ju naturligtvis inte. Det hela långa namnet är ju ”ekonomisk brottslighet”. Och utan att vara expert i ämnet, verkar det ju som att dessa brott ökar med tiden.

Vet man bara hur man ska göra, så sägs det att man kan lura människor på riktigt mycket pengar. Det sägs ju också att ju krångligare som brottet är; med mellanhänder, skalbolag, bankkonton och företag utomlands, t.ex i något skatteparadis – Jungfruöarna brukar höra dit, desto svårare är det för polisen och myndigheter att komma åt dessa ekobrottslingar.

Samma gäller ekobrotten här

Det är ju som tur är, inte alla som myglar och hittar på att de är  sjuka, så att Försäkringskassan betalar ut en massa pengar, inte heller är det många som påstår sig ha behov av olika vårdpersoner i det egna hemmet.

Den allra mest kända ekobrottsligheten sker ju mellan olika kriminella gäng; Hells Angel, Bandidos, Shottas, Lejonen och allt vad de heter… Vårbynätverket och så vidare och så vidare…

Det är en sorglig syn detta med gängkriminaliteten. Och det som motiverar de gängkriminella är pengarna, inkomsterna. Oftast är det droger som är den huvudsakliga inkomstkällan. Det är en hel del pengar, vapen och droger som gör att dessa gäng blir lönsamma, vilket är alldeles förfärligt för hela samhället i Sverige.

9 reaktioner på ”Hua att vara med om brott!”

  1. Pingback: duloxetine and nortriptyline

  2. Pingback: lexapro first week side effects

  3. Pingback: viagra for sale from canada

  4. Pingback: fluoxetine for anxiety success stories

  5. Pingback: is keflex over the counter

  6. Pingback: cephalexin with food

  7. Pingback: ciprofloxacin and alcohol

  8. Pingback: can bactrim treat chlamydia

  9. Pingback: delayed allergic reaction to bactrim

Kommentarer är stängda.