botox Stockholm

När du vill färre rynkor

Har du fått små små rynkor i pannan, kring munnen vid näsroten eller på halsen? Då kanske du inte vill ha dem? Om det är så, så finns det effektiva behandlingar som tar bort rynkorna. Med botox behandling så får du snabbt bort dem. Det är som att trolla bort rynkorna med hjälp av botox. Botox är botulinum toxin, förkortat botox och är en liten droppe nergift.

Vad är botox?

Nervgiftet gör så att rynkorna inte bildas när du gör miner med hjälp av läpparna eller rynkar pannan. Botox i huden gör så att huden inte veckas när du gör miner med ansiktet. Rynkor blir det när du gör saker med munnen, drar på smilbanden eller gör trumpna miner. När man gör dem flera gånger så bildas till sist ett permanent veck i huden. Till sist har man en rynka där på en plats man inte vill ha dem. Rynkorna gör så att man ser äldre ut.

Barn har helt släta kinder

Tittar man på ett barn, så har de helt slät hy i kinderna, runt munnen och i pannan. Rynkor vittnar om att man har levt ett tag och rynkat pannan ett tusentals gånger och har levt ett liv. Men man kanske inte vill ha rynkor i pannan bara för att man har levt ett antal år. Med botox får du bort rynkorna som du inte vill ha.

Botox är otroligt bra

Botox är bland det allra bästa sättet att bli av med rynkor, utan att behöva lägga dig på ett operationsbord. Att operera är väldigt kostsamt. En plastikoperation kan kosta allt mellan 200.000 till 1 miljon kronor. Och efter en operation måste du vara sjukskriven minst 1 månad. Med botox behöver du inte sjukskriva dig över huvudtaget. Det är bara att gå till jobbet. Det viktiga är att inte göra väldigt ansträngande saker bara. En stilla promenad är lagom.